Кметът на Балчик: Тази година стягаме стадиона, догодина при професионалистите

0
521

Новият стар кмет на Балчик Николай Ангелов постави нови цели пред намиращия се в трета дивизия местен тим на Черноморец.  „За нас на този етап приоритет е обновяването на стадиона в града, след което ще мислим за друго. В момента дори не познавам футболистите. Това е така тъй като в момента целта на тима е да остане в групата, за да може през следващия сезон да гоним завръщане при професионалистите”, категоричен беше преизбраният кмет.

Разбра се още, че управителния съвет на Черноморец (Балчик) ще освободи от поста старши-треньор провалилия се до този момент като наставник на тима Митко Тошев – Даскала. Причината е последната домакинска загуба от „Дунав” (Русе) с 1:3, както и лошото представяне на тима в Североизточната В група.

В момента „Черноморец” се намира на 10-то място в класирането с голова разлика 17:15 – 4 победи, 2 равни и 5 загуби. Все още не е е ясно кой ще наследи Митко Тошев, но се очаква това да е човек от ДЮШ на „Черноморец”.„Надяваме се, че вече стана ясно какви са възможностите на Даскала, който бе един от опозиционерите на най-успешния наставник на Балчик Радо Димов – Легендата. По време на Легендата Черноморец бе име в Б група”, коментираха близки до клуба от Балчик.

По непотвърдена информация Митко Тошев е нападнал кандидат кмета Николай Ангелов на предизборната му кампания в града, като дори е бил част от екипа на другия мераклия за кметския стол в Балчик. Това също е повлияло за предприетата смяна в треньорското ръководство, твърдят запознати.