Безплатна кърмаческа среща ще се проведе в Балчик

0
748

Безплатна кърмаческа среща на кафе с подкрепата на Ла Лече Лига ще се проведе на 22 септември, събота, от 10 часа, в пицария „Верони” в кв. „Левски“, ул. „Дунав“ No3.

На Бебешко кафе всеки може да дойде и да си отиде когато иска, както и да попита каквото го интересува по темите кърмене, захранване и отбиване. Бременни и кърмещи майки, техните деца и близки и всеки, който се интересува от темата, е добре дошъл.

На нашите срещи можете да си вземете и брой първи на безплатното списание за кърмене и родителство на Ла Лече Лига „Кърменето от А до Я”.

Ако имате въпроси или искате повече информация, можете да я потърсите на Фейсбук страницата на Кърмаческа група Балчик с подкрепата на Ла Лече Лига (http://www.facebook.com/karmacheska.grupa.Balchik), или да се обадите на 0898 603 140 – Живка Котоманова.

Ла Лече Лига България е част от международната доброволческа организация Ла Лече Лига (ЛЛЛ), чиято над 50-годишна мисия е да подкрепя и насърчава майките да кърмят своите бебета чрез помощ от майки за майки, в допълнение към грижите на лекарите и други здравни работници. В България със съдействието на Ла Лече Лига вече повече от 8 години се осигурява помощ и подкрепа за кърмене на бременни и кърмещи жени и техните семейства. Провеждат се лекции и срещи за кърмене, организирани от Ла Лече Лига (www.lalechebg.com).