„Аз съм „ЗА” европейското развитие на Балчик”

0
553

Под този наслов премина работата на двете изнесени приемни на ГЕРБ в Балчик.

Възможност да набележат задачите, по които да работи през следващите четири години общината им, имаха балчиклии в Деня на българската община.

Екипът на кандидатите за кмет от ГЕРБ на община Балчик д-р Светомир Михайлов и за общински съветници организираха две изнесени приемни в центъра на града и в квартал „Балик”. Там членовете на младежката организация на ГЕРБ посрещаха гражданите, а те имаха възможност да направят своите предложения и така  да заяват своето „ЗА” европейското развитие на Балчик.

След като  работата на изнесените приемни приключи в кутиите за предложения бяха намерени десетки предложения. Най-много от тях касаят необходиммостта от осигуряване на работа за балчиклии и инфраструктурни проблеми.

Гражданите настояват за адекватна общинска администрация, да бъдат ремонтирани улиците, да има Социален патронаж в общината, да се изгради приют за домашни любомици.

Балчиклии искат още запазване на архитектурата и традициите на Белия град, изграждане на парк и спортна зала, развитие на туризма. Предложенията на гражданите ще бъдат отразени в предизборната програма и в програмата за управление на общината през следващия мандат.

Платена публикация