Албена отваря в края на месеца

0
592

2500 гости за Великден в курорта

2500 гости ще отпразнуват Великден в Албена, съобщават от пресцентъра на акционерното дружество. 2000 от туристите, избрали да отбележат светлия християнски празник на брега на родното ни Черноморие, са румънци. Останалите почиващи в комплекса ще бъдат основно българи.

На 30 март първи врати ще отвори петзвездния хотел „Фламинго Гранд“, в който нашенци ще проведат конгресно мероприятие. На 13 април ще отворят и хотелите „Калиакра“, „Ралица“, „Ралица Супериор“, „Лагуна Бийч“, „Лагуна Гардън“ и „Сенди Бийч“. В тях ще бъдат настанени туристите за Великден, като офертите за празника в курорта започват на цени от 59 лева. 10 процента е отстъпката за резервации чрез сайта Albena.bg до 31 март. След Великден в комплекса ще се настанят и първите гости от Германия на туроператора „Кур клуб“, които ще отседнат във „Фламинго Гранд“, но ще ползват възможностите за балнеолечение и рехабилитация в хотел „Добруджа“. От тази година Албена предлага и специална оферта „Златните 55″, която е насочена към възрастни хора. Освен почивката те ще получат екскурзии и балнеолечение на преференциални цени.

От комплекса съобщават още, че са взели участие в двете най-големи туристически борси в Русия – Интурмаркет провел се  17-20 март и провеждащият се МИТТ „Пътешествия и туризъм“ от 21-24 март. На Интурмаркет, представителите на Албена са направили презентация пред туристическите агенции на един от най-големите руски туроператори – TEZ TOUR.

Снимка: КК „Албена“