За седмица Белият град е столица на модната индустрия

0
606

От 11 до 17 юни Балчик ще бъде във фокуса на събитие, свързано с българската мода и стил – Националното търговско изложение “Български панаир на модата”.

В изложбени бунгала, разположени на централния площад “21 септември”, ще се проведе традиционната среща на родните производители с техните клиенти и партньори от Балчик и региона.

Всеки ден от 10 до 19 часа посетителите могат да се потопят в разнообразието на модни, стилни и не на последно място на добри цени – облекла, аксесоари, всичко необходимо, за да се почувстват елегантни и модерни. Тази година повече от 30 фирми предлагат най-доброто от своите колекции на гражданите и гостите на Белия град.

Под мотото “Всичко за дамите” на щандовете на фирми от Пловдив, Русе, Хасково, Асеновград, Трявна, Перник се предлагат официални и ежедневни облекла, както за по-зрели дами, така и за млади момичета и предпочитащи спортния стил. Освен стилни облекла, на щандовете на изложението дамите могат да намерят качествено и модерно бельо от български производители. “Всичко за мъжете” предлага голям избор за силния пол, който включва костюми, ризи, трикотаж, спортни облекла. Помислено е и за нестандартните господа – връхни, ежедневни облекла и трикотаж ще зарадват “големи мъже”.

За изминалите 15 години от първото издание на изложението, “Български панаир на модата” неизменно полага усилия да изпълнява своята мисия – да скъсява пътя между производители, търговци и клиенти, да подобрява комуникацията между фирми и потребители и да дава точен ориентир в пазарното търсене и предлагане.

След Балчик панаирът на модата ще посети Каварна, Шумен и други градове, съобщават организаторите от Българския бизнес форум.

По информация на вестник “Балчик“