Подводни гмуркания по Северното Черноморие със „Sub Diving” – една незабравима емоция

0
1241

sub_diving-balchikВодолазни курсове, подводни разходки, уроци по плуване, яхтен туризъм всичко това може да изживеете като емоция със спортен клуб „Sub Diving”.
Пет са основните пакети, които предлага клуба за любителите на подводния свят  – BUBBLEMAKER, TRY SCUBA DIVING, TRY SCUBA DIVING PACKET, OPEN WATER DIVER  и  DIVING SAFARI.
Гмурканията се осъществяват в района на Камен бряг, Нос Калиакра, Болата, Тюленово, Шабла и в басейна на голф игрище „Лайт хаус“.

sub_diving2(263x350)Сред атрактивните предложение са спускания на 18 метра под вода до намиращия се 150 метров кораб в морето. Не по-малко интерес представлява и потопения правителствен самолет на Тодор Живков. За още по-големи усещания са гмурканията около Нос Калиакра на дълбочина 24 метра. На вниманието е и подводната разходка из дълбините на античното пристанище в района на Шабла. За сертифицираните водолази се организират сафаритата под вода.
Основното обучение с инструктор спортен клуб „Sub Diving” провежда в басейна на голф игрището Лайт Хаус, както и в морето. Задължително за начинаещите е усвояване на техники за плуване и задържане над вода, дишане и плуване под вода с акваланг, запознаване с екипировката. Първоначалното обучение е теория и практика, допълнено със свободни игри под вода.
Спортният клуб „Sub Diving” издава документи за сертифицирани водолази след провеждане на 4 дневно интензивно обучение.

Ръководител на „Sub Diving” и инструктор е Найден Недев. За записвания и допълнителна информация на телефон 089 9395113.
Официална страница на клуба в социалната мрежа Sub Diving

sub_diving1(550x475)