Подкрепа за д-р Михайлов

0
517

Красимир Михайлов, кандидат за кмет на Община Балчик, Валентин Атанасов – председател на Общинската организация на ПП „Зелена партия”  в Балчик, Веселин Николов – председател на ПД „Социалдемократи”, община Балчик благодарят на всички избиратели, които на 23 октомври 2011 г. подкрепиха коалиция „Зелена партия И социалдемократи”, кандидатите й за общински съветници и кандидата й за кмет на Община Балчик Красимир Михайлов. И ги призовават на втория тур на изборите на 30 октомври да подкрепят по-достойния кандидат за кмет на Община Балчик, който считат, че е издигнатият от партия ГЕРБ д-р Светомир Михайлов.

Д-р Маргарита Калинова от името на ръководството на СДС – Балчик, благодари на жителите на общината за голямата подкрепа и оказаното доверие на първия тур на изборите на 23 октомври. Призовава симпатизантите на СДС на 30 октомври 2011 г. да подкрепят кандидата на ГЕРБ за  кмет на Община Балчик д-р Светомир Михайлов.

Кандидатът за кмет на Балчик Мирена Протич благодари на всички, които на 23 октомври й гласуваха доверие и дадоха своя вот за нейната кандидатура за кмет на Община Балчик. Призовава всички, които я подкрепиха, на 30 октомври да подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на Община Балчик д-р Светомир Михайлов.

Платена публикация