Борис Солтарийски ще пее за балчиклии

0
580

Кандидатите на ГЕРБ за кмет на Община Балчик д-р Светомир Михайлов и за общински съветници ще бъдат представени на 14 октомври /петък/ от 17,30 ч. пред супермаркет „Аквилон” в кв. „Балик”. След това за балчиклии ще пее вокалистът от „Шоуто на Слави” Борис Солтарийски.

Певецът е част от Ку-Ку бенд от 2004 г., след като печели конкурса „Аз пея в Ку-Ку бенд“ заедно с Нели Петкова. Следват редица изяви, сред които участие в три турнета из цяла България, концерти в НДК, турне в САЩ, както и участие в най-рейтинговите предавания в българския ефир.

През 2009 година Борис Солтарийски е водещ на риалитито „Бягство към победата“, а след това и на „Музикална академия Ку ку бенд – Стани поп фолк звезда“ заедно с Нели Петкова.

Сред хитовите му песни са „Целуни ме“ от албума „Ние продължаваме”, „Завинаги” и „Защото те обичам” от албума „No mercy”, „Лудо младо” и „Македонско девойче” от албума „Македония”.

Много популярни са „Нямаш право“(feat. Йордан Йончев-Гъмзата), както и дуетите на Борис Солтарийски „Не сме светци“ с Аксиния и „Предай се“ с Андреа.

Платена публикация