Започват морските круизи по Черноморието

0
1167

Ветроходната баркентина „Роял Хелена“ на 25 май в Балчик
С круиз до Несебър започват морските пътувания на ветроходната баркентина „Роял Хелена” от 21 май по нашето черноморие. Пристаните, които се очакват да го посрещнат са Варна, Несебър, Созопол и Балчик.
В Белия град е предвидено да акостира на 25 май в обедните часове и след това отново да отплава към Варна.

Морският круиз за дестинацията Варна – Балчик или обратно в едната посока е 39 лв. За цената организаторите предлагат още на входа на ветрхода чаша шампанско и ретро снимки със средновековни дрехи, превъплъщаващи пасажерите като адмирали, принцеси, императори и пр. Като задължителен елемент, всеки гост получава морско име и кръщение от пътуването. По време на круиза организаторите предоставят кратка историческа информация за населените места покрай които се минава, както и организират на борда анимации пълни с изненади. Предвидено е по време на плаванията от Варна до Балчик на борда на баркентината да се предлага и обяд.

Капацитетът на ветрохода е 110 пасажери, на чието разположение са палуба, ресторант, бар, каюти, вътрешен салон за отдих.
„Роял Хелена”  предлага и прекрасни условия за организиране на частни и фирмени мероприятия.
 „Роял Хелена” е тримачтова баркентина плаваща по нашето черноморие. Красивият ветроход  е построен в корабостроителница “Делфин” в морската ни столица – Варна.

 

График на круизите през май: