Владимир Симеонов е новият шеф на ВиК – Балчик

0
1577

32 – годишният Владимир Симеонов е новият ръководител на ВиК – Балчик. Това потвърди  самият той и заяви, че назначението му е станало на 29 септември. Симеонов работи от 2007 г. във водното дружество, първоначално шест месец а като енергетик,  а след това като технически ръководител. Той е електроинженер по професия и е завършил висшето си образование в Технически университет – Варна.
От месец май т.г. на поста временно бе ръководителят на каварненското ВиК Ивелин Стоянов. Преди това балчишкото водно дружество бе оглавявано година и половина от Стилиян Касабов. Той напусна ръководното място по своя воля – заради неуредици с областното ръководство на ВиК, ниските възнаграждения, липсата на кадри и други организационни въпроси. През 2010 година щафетата му предаде отново Ивелин Стоянов – който временно управляваше балчишкото ВиК след отстраняването на Павел Павлов.
Новият началник – Владимир Симеонов заяви, че на първо време ще се заеме с назначенията на инкасаторите, които са започнали да се завръщат след масовото напускане през лятото. Така ще
се въведе ред в месечното засичане на водомерите на абонатите.

По информация на в-к „Балчик“