В Двореца беше отбелязано началото на летния сезон

0
1709

С неповторима шоу-програма Двореца-Балчик отбеляза началото на летния сезон.  

В понеделник вечерта, 12 юни, класа, стил и добро настроение завладяха Нимфеума. Специален гост бе една от най-емблематичните звезди на поп-музиката в България  – Кристина Димитрова. Тя изпълни някой от незабравимите си хитове  като „Не, не ми се прибира“, която многобройната публика запя още с първия тон на музиката. Очарователната певица поздрави всички гости на мероприятието с  най-новата си песен „Сладолед“. Дълго време след своето участие музикалната звезда раздава автографи и се снима с феновете. Кристина Димитрова изказа сърдечни благодарности към  ДКИ КЦ „Двореца“ за възможността да се наслади на кралските покои.

Ивайло Колев, който влезе в ролята на водещ, зарадва присъстващите с песента донесла му голямата награда в конкурса „Бургас и морето“ – „Без теб“.

Нестихващи аплодисменти съпроводиха елегантната колекция на младия дизайнер Андрей Николов, който работи в модна къща „Яша“ , доказала се като еталон за качество и стил в българската мода. Публиката имаше удоволствието да се наслади и на елегантна колекция рокли „Маркос“ на „Мери Фешън“, както и на бижутата на „Мери блу“.

В продължение на два часа топ модели и манекени дефилираха на открита сцена „Нимфеум“.

Градусът на настроението се покачи, когато красивите момичета и момчета танцуваха и пяха заедно с изпълнителите. Публиката също се присъедини към шоуто.

Директорът на ДКИ КЦ „Двореца“ г-жа Жени Михайлова, още в самото начало на вечерта, приветства всички уважили събитието и им пожела слънчево лято. Джаз концерт на Крейг Бейли, мюзикълите „Котки“ на Андрю Лойд Уебър и „Тримата мускетари“ с участието на Ованес Торосян, балетна гала  с фрагменти от „Ромео и Жулиета“,  „Лебедово езеро“, „Кармен“ , „Отело“, „Дон Кихот“ са само част от  мероприятия, на които  жителите и гостите на Балчик и посетителите на архитектурно-парковия комплекс ще имат възможност да се насладят.