Стартира Модната фиеста в Албена

0
881

Над четиридесет колекции на най-известните български дизайнери и модни къщи показват в Албена

Албена домакинства от 14 до 17 юни на най-голямото модно събитие на лятото – Модна фиеста. Утре тя ще се открие във вариете-театър „Албена“, а на 15 юни край басейна на хотел „Фламинго гранд“ ще има ревю на бански и аксесоари. Във вечерните часове във вариете-театър „Албена“ ще бъдат представени елегантни облекла. На 16 юни гостите на комплекса и ценители на модата ще имат възможност да видят красиви модели по бански, а за място на дефилето е избран басейна на хотел „Калиопа“. Ревюто на елегантни облекла в последната вечер ще се проведе в хотел „Фламинго гранд“.

Над четиридесет колекции на най-известните български дизайнери и модни къщи ще бъдат показани на тазгодишното издание на „Модна фиеста Албена“.

Нови ярки, свежи цветове, изчистени силуети, впечатляващи форми и младежка свежест – това са акцентите на дизайнерите за сезон лято 2012.

Дамите са съвременни лолити с къси поли и панталонки, под които проблясват къси клинове в сигнални цветове с дантелени краища, с много високи обувки и впечатляващи с изработката и фантазията на дизайнерите аксесоари.

Цветни геометрични принтове, мозайки, ярки коприни и блестящи бижута създават допълнителна атмосфера, която отвежда зрителите на пътешествие, изпълнено с чувственост, екзотика и изненади.

Кристина Димитрова ще открие фиестата на брега на морето, облечена с облеклата на модна къща „Юнона“, а след нея щафетата ще поемат спиращите дъха мъже от Максимус, които ще танцуват голи, само по вратовръзките и коланите на Ан Джи.

За доброто настроение на гостите ще се грижат още Искрен Пецов,  Маргарита Хранова, Ивайло Колев от Star Academy и др.

Освен това всички гости ще получат антицелулитен гел за отслабване и ще се състезават кой е успял да намали най-много обиколката на ханша си за четирите дни на фиестата.