Стартира футболният турнир за аматьори в Балчик

0
904

futbol(640x299)От 16 до 24 септември се провежда за втори път тази година футболния турнир за аматьори. Сегашната проява е посветена на 21 септември – Ден на възвръщането на Балчик в пределите на България. Турнирът се организира под патронажа на кмета Николай Ангелов, а организатор и съдия на мачовете е Светозар Джилянов.

Старт на турнира бе даден днес с първия мач между футболните отбори „Медик“ и „Юноша – 1“, който завърши с резултат 3:3 и така тимовете записаха в актива си по 1 точка. Въпреки голямата разлика във възрастта на участниците от двата отбора, срещата бе наситена с много емоции и завидни  игрови умения. Футболни трикове от отбора на медиците днес на терена демонстрираха Лъчезар Хаджиларски, Иво Войчев, Юлиан Димитров, Пламен Димитров, Илиян Илиев, Христо Генов и др.

Общо 14 са отборите заявили участие, разпределени с жребий в 4 групи. Според регламента, първите два отбора в групата ще се класират напред в първенството. Полуфиналните и финални срещи по график ще бъдат изиграни съответно на 23 и 24 септември. Купа, футболни екипи и топка е осигурената награда за победителя. За 2-ро и 3-то място е предвидено купа и топка, а за всички останали отбори поощрително по футболна топка.
Срещите са с начален час 18.00 и се провеждат на футболното игрище в ЖК „Балик“.

Снимки от първата среща на турнира между отборите „Медик“ – „Юноша – 1“

График

grafik-futbol (448x640)