Независимият кандидат за кмет на Балчик – Мирена Протич се срещна с жителите на село Змеево

0
824

Социална кухня по селата, част от социалната програма на кандидата

 Създаването на социален патронаж, който да предлага топла храна за хората в неравностойно положение – не само в град Балчик, но и в селата е част от социална програма на независимия кандидат за кмет на Балчик –Мирена Протич, която представи на срещата в Змеево.
С въодушевление бе приета и друга важна задача, която си поставя амбициозната дама- намаляване на местните данъци и такси. Стана ясно, че хората вече са изпращали протестна подписка до общината срещу непосилната такса смет, но реакция  до момента няма.
Жителите на Змеево споделихаят и за проблем с електроснабдяването. Разбра се, че селото е разделено на две – част от къщите са свързани с един трафопост, а останалите с друг. Заради честите аварии изгарят ел.уредите в домакинствата. В тази връзка Мирена Протич пое ангажимента, че като кмет на община Балчик ще организира среща между хората от Змеево и представители на Е.ОН-България за разрешаване на проблема.
Остарялата ВиК мрежа, неправомерното оземляване и безработицата са другите важни теми, поставени по време на срещата, за които се разбра, че Протич има решение.

По информация на предизборния щаб на Мирена Протич – независим кандидат за кмет на Балчик