Неизвестен обект се разби край Каварна

0
816

UFO-KavarnaСнимка: Stuart McMahon ( Снимката не е от самото събитие и е само за илюстрация)

Добричките уфолози са се заели с разследването на случая, съобщи председателят на организацията Веселин Боянов, който е и автор на материала

Читател на ufo.bg публикува информация в страницата ни във Фейсбук за разбил се странен обект край Каварна на 10.03.2014 г. около 8:40 ч.

Д. Димов споделя информацията публикувана в yourplac3.blogspot.com. Ето какво пише и в самата публикация: На 10 март 2014 г. около 8:40 странен малък обект е забелязан да пада в полето край Каварна. Той се разбил на малки части малко преди да срещне земята, като отломки са нанесли щети на няколко вятърни ел. генератора. За сега няма официална версия, като временно информацията е засекретена от МВР – Добрич.

Според автора има няколко теории, които са в сферата на предположенията. Една от тях е, че това може да е мълния.

Жител на с. Могилище твърдял, че докато правел кафе сутринта чул тътен – сякаш нещо се взривило. Когато погледнал вече имало пламъци като два вятърни генератора са били ударени. Според него това може да е “заблудена” ракета от учение на военните.

Според други теории това може да е астрономически обект или НЛО, което се е разпаднало на части още във въздуха, а отломките са паднали на земята.

Информация на dobrichonline

* Снимката не е от събитието и е само за илюстрация