Napred.BG е най-новата българска търсачка в интернет

0
986

Napred.BGNapred.BG е най-новата българска търсачка в интернет пространството, която се опитва да пробие и да намали монополното влиянието на Google в страната.

Авторите на търсачката дават 10 причини, които са предимство да ползваме Napred.BG. Основното е, че хубавите български сайтове не са в сянка и директно се пренасочва при ясно търсене, обясняват създателите.

Napred.BG не поправя сгрешените търсения, а разбира смисъла им – Ако случайно сте забравили да смените клавиатурата при писане и например напишете „абж“ или „ьфэ“, търсачката пак разбира вашето търсене и праща на правилното място.

Няма реклами – Napred.BG за момента е проект с некомерсиална цел, и като такъв не обременява с досадни и бавещи сайта реклами и да печели за ваша сметка, уточняват администраторите.

За съжаление много бизнеси са силно зависими от това клиентите да ги намират през Интернет и най-вече в Google. Тъй като световната търсачка е пълен монополист у нас с над 99% пазарен дял, при наказание от страна на Google върху сайт, бизнесът е силно застрашен от фалит. Затова и една от задачите на Napred.BG е да работи за намаляване на монополното влияние на Google на българския пазар.

Ако в България се ползваха повече търсачки, бизнесите не биха били толкова зависими от Google. Особено добре е да се даде шанс на Български търсачки като Napred.BG.

Вижте и страницата на Napred.BG във Фейсбук тук