Бъди доброволец на турнир по голф

0
925

Световният Volvo мач плей шампионат тази година за първи път се провежда в България, голф игрище „Тракийски скали“ (намира се между Балчик и Каварна). Помогни в периода 15-19 май и направи първото си море за годината.

Tracian Cliffs Golf Course

Какво?

Световния Volvo мач плей шампионат 2013 г. е един от най-престижните турнири в състезателния голф. Тази година за първи път той ще се проведе в България в периода 15-19 май. Домакин е голф игрище „Тракийски скали“ (намира се между Балчик и Каварна).

Нужни са доброволци за следните позиции:

  • Маршали – следят зрителите да спазват етикета на играта и да имат добра гледна точка към състезанието от безопасна позиция; осигуряват на участниците в турнира необходимото спокойствие, за да се състезават при максимално добри условия. Доброволците трябва да са в добра физическа форма, за да могат да извървят всичките 18 дупки. Основни познания за голфа са препоръчителни;
  • Екипи по записване на резутатите (скоръри) – подвижни скоръри, отговориници по подвижните табла с резултатите, по главното табло с резултатите, по таблото за медии. За някои позиции се изисква добра физическа форма, за да могат да извървят всичките 18 дупки. Основни познания за голфа са препоръчителни;
  • Наблюдатели – към всеки играч е прикрепен по един наблюдател. Задачата му е да се движи пред него и, когато играчът изпълни своя удар, да застава до голф топката и да показва местоположението й на играча, кедито, зрителите и телевизията;
  • Екип по транспортиране на играчите – отговаря за превозването на играчите, техните кедита и служебните лица между отделните грийнове и тийта на голф игрището. Доброволците трябва да имат свидетелство за управление на МПС;
  • Екип за телевизията – доброволците трябва да съдействат на European Tour Productions за излъчването на турнира и да изпълняват различни задачи, като придружават екипа по време на състезанието, помагат с резултатите, дават информация за разстоянията, клуба и статистиката, съдействат на озвучителите, техническия екип и т.н.

Всички доброволци ще получат подробен инструктаж. Всеки доброволец е длъжен да участва в поне 3 дни от турнира. Освен осигурените транспорт и храна всеки доброволец получава 20 лв дневни.

Кой?

Сдружение „Младежки информационен доброволчески център“ – Варна

Защо?

Световния Volvo мач плей шампионат в един от най-престижните и дългогодишни турнири в състезателния голф. Като доброволец ще имаш възможност да се докоснеш до този прекрасен, но не особено популярен в България спорт.

Къде?

Голф игрище „Тракийски скали“ (намира се между Балчик и Каварна)

Нужни умения?

За някои от позициите е нужна добра физическа подготовка; добро владеене на чужди езици (английски, немски, френски, испански и др.).

Нужна екипировка?

Всички доброволци ще получат връхна дреха, блуза, шапка или козирка.

Транспорт?

Осигурен е от организаторите. За повече информация свържи се с екипа.

Храна?

Осигурена е от организаторите.

Имаш още въпроси?

Задай ги на midc@mail.bg

Как да се включа?

Натисни бутона „Включи се“ и следвай стъпките тук: http://timeheroes.org/midts/188