Балчик и „Живи легенди“ – новият филм на Ники Илиев

0
6760

LivingLegends(445x640)„Живи легенди“ е филм за 5-ма приятели, които са израснали в Балчик и се срещат 15 години след абитуриентския си бал. Те имат неочаквана среща, когато правят равносметка и установяват, че са пропуснали много неща и преобръщат живота си по забавно-драматично и приключенски начин. Авторът на филма Ники Илиев го определя като филм на надеждата.
В официалният трейлър на филма и рекламни клипове се вижда, че част от сцените са заснети в Балчик. Неизменно присъстват познати места от крайморската алея,  панорамно е сниман града от въздуха, кадри от района на болницата и др. места.
Очаквайте  филма от 14 февруари по кината.


LivingLegends1

LivingLegends2

LivingLegends3

–––––––––––––––––––––-„Живи легенди“––––––––––––––––––––––––

Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие.

Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.

С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин.

Официална страница на филма във Фейсбук

jivi-legendi