Студентска фиеста организират в Двореца

0
1052

Под надслов “Открий 24 чудеса в Двореца, само за 24 часа” е идеята на ръководителите на културния комплекс в Балчик по повод предстоящият студентски празник – 8 декември.

Да посетиш Двореца се определя като предизвикателство на едно пътуване, което никога не свършва –местен фолклор, музика, танци и винен фест. Това изключително място е заредено само с положителни преживявания, разходки сред автентичен декор от векове и парков комплекс, в който се съхраняват изворите на европейската култура, съобщават от сайта на Двореца.

8 декември е празник на интелигенцията на България, тези които днес учат-утре ще управляват хора, фирми, градове, държави и поради тази причина екипа на Двореца предизвиква студентите с малка игра, която преди празника да ги зареди емоционално, обогати интелектуално и награди материално.
Идеята е с едно изречение чудесата на Двореца да се опишат и да бъдат пуснати в пощенката кутия рецепцията в комплекса. Най-добрите предложения печелят безплатен уикенд в Двореца, личен екскурзовод за разходка, книга с историята на Двореца и дегустация на български вина в автентичната къща на Принц Николай.