Страстно танго

0
1178

Под надслов „Страстно танго“ премина днес дамското парти организирано от Женското обединение на БСП в Балчик. Танци, стихове, песни, лични мисли за живота, любовта и силата на женската магия, бяха основни похвати на творческата мисъл, използвани от присъстващите на партито.
Най-страстният танц – танго бе изигран от Евгения Кирилова – хореограф, която със замах разтуптя сърцата на присъстващите. Лична и интимна лирика споделиха членове на литературния клуб „Йордан Кръчмаров“. Стихове реди и Тодорка Харизонова – председател на клуб „Здраве“. Настроение със собствен танц и музикални изпълнения създадоха и дамите от клуб „Хинап“. Личен поздрав с песен направи кметът на село Гурково – Тодор Георгиев, а рецепта за успех в житейското танго даде Румен Николов, кмет на Кранево.
Заредени с енергията на женския месец март всички се насладиха на приятната атмосфера сред приятели и познати. Красиви думи комбинирани с вино, винаги имат краен резултат – чудесно настроение.

“Красотата на жената не е маниер на лицето й. Истинската красота на жената се отразява в душата й. Тя е грижата, която тя отдава с любов и състраданието, което тя показва… Най-важното: красотата на жената расте с годините й!“

Снимки от партито: Дамско парти „Страстно танго“