„На чаша вино с коледни песни“ в „Двореца“

0
1678

На 17 декември (събота) от 11:30ч. в „Каменна зала“ на Културен център  „Двореца“, ще се проведе традиционният коледен концерт „На чаша вино с коледни песни“  – една инициатива на смесен хор“ Черноморски звуци“ с подкрепата на кмета на гр. Балчик    г-н Николай Ангелов и партньорството на Държавен Културен Институт „Културен център „Двореца“ – гр. Балчик.

В  програмата ще вземат участие смесен хор „Черноморски звуци“ с диригент д-р Валентина Георгиева,  детска вокална студия при  НЧ „Паисий Хилендарски-1870″ с ръководител  д-р Валентина Георгиева, а на пианото – Марияна Тихолова. Традиционно,  проявата  ще предложи на малки и големи, вокална и инструментална коледна музика от български и чужди автори.

Идеята и посланието на „На чаша вино с коледни песни“ е, и си остава: с музика и добро дело, да бъдем съпричастни към ближните. Кмета, както и участниците в смесен хор „Черноморски звуци“ осигуряват със собствени средства продуктите за празничната трапеза, които за поредна година ще бъдат споделени с всички приятели и гости, дошли да чуят музиката в коледния концерт.

Поканата е за всички, а входа – свободен!