Детският футболен турнир „Алиот къп” започва утре в Албена

0
1004

Утре в  Албена стартират футболните срещи от деветото издание на детския футболен турнир „Алиот къп”, съобщават на сайта на курорта. Тази година надпреварата ще събере 44 тима в 7 възрастови групи. Отборите са от Русия, Украйна, Румъния и България, информира директорът на турнира Николай Дяков.
Турнирът ще се проведе в пълно съответствие с правилника на ФИФА и БФС. Всеки отбор ще има възможност да се пребори за място във всяка от групите, а в последствие и да участва в плейофите и финалния кръг. Двубоите ще се играят на терените в курортния комплекс и в Оброчище.
Състезателите ще бъдат отличавани както отборно, така и индивидуално. Ще бъдат присъждани медали и купи за финалистите, както и индивидуални награди за най-добре представителите се участници. Футболистите ще бъдат отличавани за спортсменска игра, за голмайсторски умения, за футболни умения, и много други.
Всички отбори ще получат книги за Димитър Бербатов, Иван Вуцов и италианското първенство. Медиен партньор е спортният сайт Топспорт.
За откриването на турнира са поканени областния управител Желязко Желязков и кметовете на Добрич и Балчик – Детелина Николова и Николай Ангелов, както и до представителите на домакините от Албена и БФС.
Пълната програма на турнира е публикувана в сайта aliotcup.com.
Закриването на „Алиот къп 2011” е насрочено за 27 август от 10.30 часа.