Безплатна кърмаческа среща ще се проведе в Балчик

0
1009

Безплатна кърмаческа среща на кафе с подкрепата на Ла Лече Лига ще се проведе на 24 март, събота, от 10 часа, в пицария „Верони”.

На бебешкото кафе всеки може да заповяда и да попита каквото го интересува по темите кърмене, захранване и отбиване, съобщават организаторите на проявата. Бременни и кърмещи майки, техните деца и близки и всеки, който се интересува от темата, е добре дошъл.

На срещата ще се предлага и брой първи на безплатното списание за кърмене и родителство на Ла Лече Лига „Кърменето от А до Я”.

За повече въпроси и допълнителна информация, можете да се осведомите на Фейсбук страницата на Кърмаческа група Балчик с подкрепата на Ла Лече Лига (http://www.facebook.com/karmacheska.grupa.Balchik), или да се обадите на 0898 603 140 – Живка Котоманова.

Ла Лече Лига България е част от международната доброволческа организация Ла Лече Лига (ЛЛЛ), чиято над 50-годишна мисия е да подкрепя и насърчава майките да кърмят своите бебета чрез помощ от майки за майки, в допълнение към грижите на лекарите и други здравни работници.

В България със съдействието на Ла Лече Лига вече повече от 8 години се осигурява помощ и подкрепа за кърмене на бременни и кърмещи жени и техните семейства. Провеждат се лекции и срещи за кърмене, организирани от Ла Лече Лига (www.lalechebg.com). От месец февруари тази година се правят срещи и в град Балчик. Те са безплатни и отворени за всички: бременни, настоящи и бъдещи майки и бащи, техните деца, както и всеки, който се интересува от темата.